boerderij te koop west-vlaanderen

ING 3850 0345 5889. 8600 Pervijze Diksmuide West-Vlaanderen.


Pin Op Belgische Architectuur

Prachtig gelegen hoeve met gronden te koop te As Beveren-Waas.

. Te koop in het zeer in trek zijnde De Pinte. Boerderij met gronden te koop te Turnhout As. Op zoek naar een bedrijfsvastgoed te koop.

Neem snel een kijkje. Bio leghennen bedrijf te koop Noord West-Vlaanderen in optie. In de laatste 24u hebben we de nieuwe advertenties toegevoegd.

Neem snel een kijkje. West-Vlaanderen Sint Andries Brugge. 429500 Je houdt van Brugge.

Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop. Villa te koop - Immoweb. 0479 36 11 02.

44 ARE in totaliteit. Te koop majestueus herenhuis - renovatieproject met tal van mogelijkheden in dorpskern van Herchies 7050 Herchies Jurbeke Provincie Henegouwen een bewoonbare oppervlakte van 974 M² en op een perceel van. Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle bedrijfsvastgoed te koop in België.

Een bouwgrond van 1083m2. Deze bouwgrond wordt uiteraard gekenmerkt door dezelfde. Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Ontdek de 6 hoeves te koop in de provincie Oost-vlaanderen. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Bevindt zich in 8620 Nieuwpoort-Bad Nieuwpoort Provincie West-Vlaanderen Prachtig hoekappartement met 2 slaapkamer te huur op jaarbasis.

Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Brabant-Wallon Hainaut Luxembourg B Vlaams-Brabant. Limburg Luxemburg Namen Waals Brabant West-Vlaanderen Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop.

Een riante villa met gastenverblijf conciërgewoning stallingen. BBs Te koop Inloggen Zoekvelden leeg - gelieve iets in te vullen aub Zoeken naar BB. Je kiest een ras reserveert een deel en als de teller op 100 staat is het varken volledig verkocht en wordt het in gelijke pakketten verdeeld om daarna gratis bij U thuis geleverd te worden.

Bij deeleenvarkenbe koop je samen met anderen online een varken. Loods op 1 ha 67 te koop te Adegem verkocht. Ideaal gelegen op drieprovinciënpunt van LimburgLuik vlaams.

Boerderij te koop - west-vlaanderen provincie - Immoweb. Gelegen op het 3de verdieping van Complex Duinenveld. Boerderij te koop langemark-poelkapelle Uitzonderlijke stoeterij in Langemark W-Vl op 10 ha omvattende oa.

BTW BE 0888 145 460. Bergerie bouwgrond gerenoveerde boerderij met 4 slaapkamers ieder voorzien van eigen badkamer. Boerderij te koop in Diksmuide 1 slpk Te verbouwen hoeve in diksmuide 2ha 68a 1 Woning met aanbouwen bouwjaar 1937 212m² gevelbreedte 2459M waarvan ca.

Verbouwingen gedaan met respect voor het origineel alles uitgevoerd met degelijke materialen en goed afgewerkt. Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in België. Woning kan ook gebruikt worden als huis of vrij beroep.

Authentieke gerenoveerde boerderij in Nukerke met een hoog privacygehalte en prachtige panoramas. Boerderij Bungalow Ecologische boerderij Grachtenpand. Wilt u een boerderij kopen.


1


Oase Van Groen Pieter Vlassak Buitenkant Huizen Cottage Huis Ontwerpen Huis Buitenkant


Pin Op Huis Inspiratie


Pin Op Landhuizen


Pin Op Huis Buitenkant


Klokhof Loppem West Vlaanderen Trouwlocaties Trouwzalen


Te Koop Rustige Landelijk Gelegen Alleenstaande Woning Te Ardooie Omgeven Door Weilanden 399000 Eur Vlasbloemstraat 13 Ardooie Huisstijl Vastgoed Doors


Afbeelding 6 Landhuis Villa Huizen


Pin Op Guest House


Pin Op Country House


Pin Op Projecten


Afbeelding 7 Landhuis Huizen Villa


Rustig Gelegen Gerestaureerde Charmewoning In Het Waasland Te Koop Volledig Aanbod Vastgoed Immo Dochy Waregem Kortrijk Achtertuinideeen Vastgoed Huizen


Pin Van Sanne Heylen Op Dreamhouse Gechecked Architectuur Huis Buitenkant Huizen Oude Boerderijen


Pin Op Flemish Beauty Mooi Vlaanderen


Pin Op Vlaamse Stijl


Pin Op Decor Barn


Pin Op Landelijke Woningen


Pin Op Home Inspiration Project


Gaarkeuken Leuk Boerderijtje Gr Landleben


Pin Van The Academy Of Things Op Landelijk Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Architecten


Afbeelding 4 Huis Buitenkant Buitenkant Huis Mooie Huizen


Pin Op Farm


Architect Bill Cosman Architectuur Interieurarchitectuur Interieur Aarsele Tielt West Vlaanderen Architectuur Huisstijl Interieurarchitectuur


Pin Op Kempisch


Pin Op Buitenmuren


Pin Op Huis


Pin Op Houses


Pin Op Exterieur Woonhuis


Pin Op Buitenkant Huizen


Pin Op Design Style Belgian Esque


Villa Landhuis Te Koop In 8510 Bellegem Prachtige Gerenoveerde Hoeve Op Toplocatie Te Kortrijk Bellegem Landhuis Vastgoed Hoeve

0 Response to "boerderij te koop west-vlaanderen"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel